Удостоверения за автентичност

Сертификати за произход на стоките

Тук може да разгледате документи, удостоверяващи автентичността и произхода на предложените от нас стоки. Предлагаме само 100% оригинални продукти, внесени единствено от САЩ. Някои от полетата са заличени от съображения за защита на личните данни и търговски обстоятеслства, благодарим за Вашето разбирателство :)

Бихме искали също така да подчертаем, че всички продукти се предлагат в оригинален вид, с всички удостоверяващи автентичност етикети, стикери със серийни номера, холограми и тн.

Прилагаме:

- Митническа декларация, от която е ясно видима държавата на произход на стоките (САЩ). 

- Етикети на Виктория Сикрет, които ще намерите на всеки един от нашите продукти, удостоверяващи тяхната автентичност.

- Сканирана страница от фактурата на Виктория Сикрет за последното ни зареждане.

- Пощенска товарителница на стоката.

Ние се гордеем с това, че успяваме не само да направим достъпни за българския пазар оригинални продукти на Victoria's Secret и Calvin Klein, но и да ги предлагаме на неустоими цени!

 

За Нас

American Originals® предлага оригинално бельо, бански и козметика на марките Victoria' s Secret и Calvin Klein, с доказан произход от САЩ и на най-добри цени.

Нашата цел е да предоставим винаги съвършено и индивидуално отношение към Вас. За нас клиентите не са само клиенти, а приятели и именно на Вашето доверие се гради нашият успех! :)

Контакти

  • 0879 69 88 83
  • info@americanoriginals.bg
  • americanoriginalsbg

Facebook

2015 American Originals™

Авторските права върху всички изображения принадлежат на техните автори.