Общи условия

Общи Условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН AMERICANORIGINALS.BG

Уеб сайтът www.americanoriginals.bg и марката "American Originals" и всичките нейни аспекти, както и сайта "www.americanoriginals.bg" (наричани за краткост по-долу "онлайн магазин", "American Originals", "ние" или "нас") и свързаните с него услуги са направени достъпни за Потребители и Купувачи (наричани за краткост по-долу "Вие", "Вас" или "Ви") в съответствие на следните Общи условия за ползване, както и всички други описани в онлайн магазина правила, свързани с линк от тази страници (наричани за краткост ОУП).

Моля, прочетете внимателно ОУП преди регистрацията или поръчки в онлайн магазина. Препоръчваме Ви да запазите копие на ОУП за бъдещи справки.

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

American Originals e електронен магазин, достъпен в интернет на адрес http://www.americanoriginals.bg, чрез който Вие имате възможност да закупите предлаганите от нас стоки. 

Oнлайн магазин American Originals предлага оригинално бельо, бански и козметика на марките Victoria’s Secret, Calvin Klein и La Senza. 

Вие можете да се регистрирате безплатно в American Originals без да сте задължен да купувате, като преди това трябва да прочетете ОУП и да ги приемете. 

Можете да извършите покупка в American Originals или регистриран потребител или като гост потребител (без регистрация), като и в двата случая трябва да прочетете ОУП и да ги приемете.

Вие закупувате избраните от Вас продукти на обявените в сайта крайни цени при настоящите ОУП и условията за доставка и плащане.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Вие доброволно предоставяте своите лични данни при регистрация в уеб сайта.

Съобразно Закона за защита на личните данни, Вие имате право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискате от нас да бъде закрит Вашия потребителски профил. Ако желаете закриване на Вашия профил, е нужно да напишете заявка през формата ни за обратна връзка в страница контакти и след като Ви потвърдим нейното успешно получаване, ще стартираме процедура по закриване на Вашия профил. В рамките на 14 дни цялата предоставена лична информация от Вас и история на поръчки ще бъдат изтрити.

Съгласявате се, да получавате периодично рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения от Вас e-mail. Имате право да се отпишете доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнете на линк, който се намира на някой от получените от Вас електронни бюлетини (може това да е и първият).

Ние няма да предоставяме личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

В случай на неспазаване на ОУП на онлайн магазин American Originals и нарушаване на етиката и правилата, администраторите на American Originals имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите без предупреждение.

Ние пазим бисквитки „cookies“ и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си и преживяването на потребителите.

Ние използваме инструмента Google Analytics, за да отчитаме посещенията и поведението на своите потребители.

Можете да прочетете пълна информация за нашата Политика за защита на лични данни.

ПРАВО НА РЕКЛАМАЦИИ, ВРЪЩАНЕ, ЗАМЯНА И ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Съгласно Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия в Р. България, потребителят има право на рекламация в следните случаи: констатирани липси или дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.

Също така, American Originals предоставя на клиентите си възможност без конкретна причина или обяснение да върнат продукта, който са закупили като го заменят за продукт на същата или по-висока стойност, или да им бъде възстановена пълната сума за съответния продукт, ако  желаят. Транспортните разходи за заменянето и връщането на даден продукт за изцяло за сметка на купувача. От съображения за хигиена, бельо (бикини, боксерки, прашки и т.н.) се заменят само непосредствено при оглед на пратката в офиса на куриера за пратки с наложен платеж. Долнища от бельо не подлежат на замяна или връщане, когато вече са заплатени и приети от купувача. 

В срок от 7 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, с изключение на долно бельо (боксерки, прашки, бикини и т.н.), като са спазени следните условия:

Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).

• Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.

• Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

• Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки..

ГАРАНЦИЯ

Онлайн магазин American Originals нe осигурява гаранционен срок на артикулите в сайта, но те винаги могат да бъдат заменени или върнати при констатиране на евентуални дефекти и липси от страна на потребителя. 

Онлайн магазин American Originals гарантира за автентичноста на всички предложени в магазина стоки, който са закупени на едро единствено чрез нашата екслузивна мрежа от официални дистрибутори на съответните търговски марки и подбрани лично от наши търговски представители.

РАБОТНО ВРЕМЕ

Поръчки в онлайн магазин American Originals се приемат онлайн 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Запазваме правото си да откажем приемане на поръчки при съмнение за злоупотреба, съгласно българското законодателство.

ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

Ние имаме правото да променяме ОУП по всяко време без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящите ОУП важат за онлайн магазин American Originals и за неговите посетители. С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.

За Нас

American Originals® предлага оригинално бельо, бански и козметика на марките Victoria' s Secret и Calvin Klein, с доказан произход от САЩ и на най-добри цени.

Нашата цел е да предоставим винаги съвършено и индивидуално отношение към Вас. За нас клиентите не са само клиенти, а приятели и именно на Вашето доверие се гради нашият успех! :)

Контакти

  • 0879 69 88 83
  • info@americanoriginals.bg
  • americanoriginalsbg

Facebook

2015 American Originals™

Авторските права върху всички изображения принадлежат на техните автори.